India Forever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Heii!
Scris de DoxiDocs Joi Feb 13, 2014 5:54 am

» buna
Scris de dya mary Joi Sept 20, 2012 10:32 am

» Capturi serial
Scris de emily639 Mar Sept 18, 2012 11:42 am

» Buna
Scris de geet_maan Joi Mar 01, 2012 8:57 am

» Buna :D
Scris de Maddz Vin Ian 13, 2012 4:49 am

Alex Velea

In jos

Alex Velea   Empty Alex Velea

Mesaj Scris de Danuta Joi Dec 22, 2011 9:34 am

Alex s-a nascut pe data de 13 mai 1984. O zi norocoasa pentru parintii sai. Se considera un taur veritabil, pasional, gelos, usor incapatant, plin de ambitie si perseverenta, care stie ca prin munca poti sa iti atingi visele.

Dragostea pentru muzica i-a fost insuflata de parinti, in special de tatal sau, care este muzician. Parintii sunt un punct de echilibru in viata lui, in obiectivitatea lor Alex crezand cel mai tare.

Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o de mic dar in mod organizat Alex canta de la 9 ani iar la 11 ani a devenit elev al Palatului Copiilor. De la varsta de 16 ani, studiaza timp de 4 ani canto clasic. Alex se considera un mare norocos pentru ca are ca `meserie` ce iubeste mai mult in viata: muzica.

Un punct de sprijin in viata lui Alex sunt si prietenii sai, care il sustin neconditionat si il incurajeaza sa mearga mai departe. Unul dintre cei mai buni prieteni ii este Smiley cel care este producator alaturi de Marius Moga al albumului de debut semnat Alex - `YAMASHA`.

Alex isi demonstreaza polivalenta si dragostea pentru mai multe genuri muzicale si prin colaborarile pe care le-a avut pana acum: Anda Adam, Connect-R, Matteo, C.I.A, Sisu& Puya, Mandinga, Anna Lesko, etc.

Albumul sau de debut `YAMASHA` se vrea si o declaratie din partea lui Alex : `Piesele acestea ma descopera in fata publicului… Asta sunt eu… Am incercat sa pun pe note ganduri, sentimente, trairi…YAMASHA ma reprezinta`. Pentru YAMASHA Alex a colaborat cu Smiley, Marius Moga, Connect- R, Mattteo, Don Baxter, Byga de la CIA, adica cu mare parte din prietenii sai. Rezultatul este un album de 10 piese, o combinatie de R&B, hip hop si pop.

Pentru primul single de pe album, piesa YAMASHA compusa de Marius Moga si Smiley, textul fiind semnat chiar de Alex, s-a filmat un videoclip in vara 2006, regia apartinandu-i unui alt bun prieten, Iulian Moga.
Danuta
Danuta
Moderator
Moderator

Puncte : 120
Data de inscriere : 22/12/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum